Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Домакините Парк Мол Стара Загора и Граждански клуб ЛИПА, инициатори на Детски игри Старозагорски олимпийски надежди, с подкрепата на Община Стара Загора,организираха на 27 октомври т.г. мащабен детски спортен празник.Специални гости бяха: Александър Томов, един от най-титулуваните български спортисти, борец в стил класическа борба, носител на три олимпийски медала, петкратен световен шампион, петкратен европейски шампион и носител на много други спортни отличия, председател на организационния комитет на Детски игри Старозагорски олимпийски надежди; Георги Палазов, изявен български плувец в дисциплината бътерфлай, в която беше носител на всички национални рекорди, участник в олимпийските игри в Сидни, Атина и Пекин; Тихомир Иванов - един от най-успешните ни млади състезатели по лека атлетика в дисциплината скок височина, участник на Олимпийските игри в Рио, Атлет на България за 2017 г.; Денис Димитров, състезател по лека атлетика, спринтьор на 100 и 200 метра, световен и европейски медалист, Емилия Драгиева – състезател на висок скок, медалист от Световното първенство в зала в Индианаполис преодоляла впечатляващата височина от 200 см.

В събитието участваха близо 200 деца от 15 спортни клуба и деца, желаещи да започнат организирано да спортуват. Те имаха възможност да се срещнат и да разговарят с изявените български спортисти и да получат автографи от тях. Срещите със спортните им кумири въздействат вдъхновяващо върху младежите и ги мотивират да се занимават със спорт и да водят здравословен начин на живот.

Приветствие към присъстващите отправиха Людмил Стоименов, управител на Парк Мол Стара Загора и Олег Стоилов, председател на Граждански клуб ЛИПА. Те обещаха и вбъдеще да подкрепят детския спорт и да развиват заедно формулата на Детските игри Старозагорски олимпийски надежди. Всички присъстващи спортни легенди също се обърнаха към децата и им препоръчаха да имат отговорно отношение към спорта, пожелаха им и много спортни успехи. Последваха демонстрации на деца от всички участващи клубове и общи забавни игри. Накрая се проведе изключително атрактивно аматьорско състезание по баскетбол - стрелба в кош, с участие на гостите на събитието и треньори. Наградата - бутилка вино от Александра Естейт грабна - треньора на СК по борба Берое Петър Халхулов.

Всички участващи клубове получиха от организаторите подаръци - спортни пособия за съответния вид спорт, а децата - автографи от любимите спортисти.

Стана чудесен купон!

Водата за събитието беше осигурена от Изворна вода Бачково.

 

 

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?