Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

По повод 22 април Световен ден на Земята, Община Стара Загора, Регионално управление на образованието Стара Загора, Астрономическа обсерватория Юрий Гагарин, Търговско-промишлена палата - Стара Загора, Фондация Обществен дарителски фонд Стара Загора, Граждански клуб ЛИПА, ЦПЛР - Младежки общински съвет и клубове, при ограниченията на Извънредното положение, организират ученически онлайн конкурс Опознай природата … от твоя балкон.

22042020

 

В конкурса могат да участват ученици от І до ХІІ клас с по едно предложение в следните категории: Текст (разказ, стих, есе, импресия) , Рисунка (снимка на рисунка) - без ограничения в техниката, Снимка, Мултимедия (клип, или презентация).

Произведенията в електронен вид изпращайте до 5 май на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като посочвате трите имена, дата на раждане, училище и клас, телефон за връзка и адрес за получаване на наградата.

Участниците ще бъдат разделени в три възрастови групи: І група - І-ІV клас, ІІ група - V-VІІ клас, ІII група - VІІІ-ХІІ клас.

Най-добрите творби ще получат грамоти и награди, осигурени от организаторите, а победителите от всяка възрастова група ще спечелят екскурзия до национален или природен парк. На интернет сайтовете на Община Стара Загора и на останалите организатори ще бъде публикувана информация с наградените произведения и техните автори. Организаторите си запазват правото да използват участвалите в конкурса творби за екологични каузи, като задължително посочват автора.

Ако желаете да подкрепите креативността на старозагорските ученици, можете да се включите в осигуряване на наградния фонд на конкурса, финансово или с материална награда, което ще бъде подобаващо отбелязано. Достатъчно е само с обратен имейл да заявите това, като дадете име и телефон за контакт и организаторите ще се свържат с Вас за уточняване на детайлите.

Ще помогнете на добрата идея ако разпространите информацията по вашите канали.

От организаторите

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?